Dressyrträning

Godmorgon! :)
 
Igår tränade jag med Bernity för Per Duvefelt, ett helt vanligt dressyrpass och det gick bra dock var hon lite lat & väääldigt trött! Det stod att det skulle vara markarbetspass/dressyr så jag förstår att Bernity tröttnade lite eftersom hon gillar att hoppa och tycker att dressyrarbetet är lite halv trist!
Så idag ska hon bara få gå ut & skritta! 
 
Det var första gången jag red för Per och det var ett grupppass med 4 i och jag är så bortskämd med att träna ensam för många tränare så det var jobbigt att det var gruppträning men nästa gång ska jag boka in en privatträning med honom så att han kan bara hjälpa mig :) Alltid lika svårt att träna för en ny tränare för han känner varken mig eller min häst.
 
Idag är det iallafall vanlig KG träning med Genique :) Ett dressyrpass står på schemat jag hoppas hon är harmonisk idag så att hon inte bara springer runt & spänner sig hela passet!
 
 
 
 
Här är hästarnas nya transport! :) Superfin och väldigt ljus :)
 

Förra veckan!

Godmorgon vaknade vid 7 idag :) Och har ätit frukost och ska snart åka till stallet!
 
Tänkte berätta lite vad som hände förra veckan hann ju aldrig blogga något!
 
Hopptränade med Bernity för Ted i Södertälje och åkte iväg till ridhus och red resten av dagarna med alla hästarna! :D
 
Shoppade hästsaker! Hade en mysig alla <3 dag med Kim :) Varit i stan och kollade /shoppade lite kläder och åt middag på Vapiano! Träffade Hanna :) Har stor städat hela lägenheten och tvättat massor! Har varit på Globen och kollat på Art On Ice :) så fint! Haft lektioner som vanligt :) Och är nästan helt frisk! Men vilade hela veckan från gymmet! Så att jag är helt frisk när jag ska dit! :)
 
Den här veckan borde jag PLUGGA!!
 
 

Min nya HV Polo tröja

Hovslagaren kommer

Godmorgon Måndag!
 

Känner mig ganska så frisk nu! Hur skönt som helst! Men gymmet får vänta ett tag till så att jag hinner samla ihop lite krafter! Har kanppt kunnat äta nu när jag bara legat hemma och varit sjuk, så behöver lite mer energi sen gymma i slutet av veckan om jag känner mig piggare annars så kör jag igång nästa vecka!
 
Dagens planer:
 
* Stallet, hästarna ska skos!
* Stallet rida
* Mocka & fixa iordning allt
* Vilma har lektion med Winnie för mig
* Hem och vila efter en lång dag i stallet!
 
 
Har glömt att berätta en hemlis för er att jag fick hem min lilla prinsessa för 3 veckor sedan! Nu står det 4 hästar i stallet som är mina <3

Söndag morgon

Godmorgon söndag! :)
 
Sov fram till halv tio imorse, händer aldrig mig! Kan inte äns minnas sist när jag sov så länge! Men det var skönt, Molly och Kim var ocksp trött!
 
Har varit på promenad med Molly och känner mig betydligt friskare än var jag har gjort den här veckan!
Nu ska jag åka till stallet! :D
 
 
Myst hemma i sängen hela veckan!

Fortfarande sjuk....

Ligger fortfarande hemma och är sjuk det suger så hårt!
 
Men nu så mår jag mycket bättre än vad jag har gjort dom senaste 3 dagarna men man känner fortfarande att man är sjuk!
 
Det känns konstigt, allt snurrar och jag är helt förvirrad, kallsvettig och bara helt svag i hela kroppen! Jag hoppas verkligen det här går över snart, har inte varit i stallet sen i tisdags! Senast jag var såhär sjuk hemliggandes i flera dagar var för 2 år sedan! Kommer även ihåg min hemska bihåleinflammation som jag hade förra året i 3,5 månad men det var jobbigt på ett annat sätt!
 
Imorgon har jag ponnyhästis i stallet på morgonen kl:09.00-12.00 så jag behöver verkligen bli frisk, eller ork att gå dit och tjäna pengar och ta hand om mina hästar! Just nu är mamma i stallet och mockar & fixar klart allt och sen när pappa kommer hem från jobbet åker han dit och promenerar med dom! Tack för att ni är snälla och tar hand om dom, jag vill så gärna men har ingen ork!
 
Och Kim han är hos tandakuten han fick sjukt ont i tanden igår så både han och jag har varit vakna hela natten utan någon sömn! Hoppas det går bra för honom, aldrig kul med tandläkare...
 
Nu ska jag fortsätta med mitt tråkiga vilande/sovande!
 
Hoppas ni får en trevlig fredag!
 
 
Min sötnos som håller mig sällskap! <3

Hårt att vara sjuk!

Hej på er!
 
Jag har legat hemma sen i tisdags med  39 graders feber och världens hosta, kan inte sova på nätterna och mår verkligen skit har hjärtklappning och svettas, hatar att ligga hemma och vara sjuk! Jag vill bara bli frisk nu! Vill till stallet och rida. Pappa & mamma är snälla och tar hand om dom och motionerar dom!
 
Hoppas jag blir frisk tills helgen!
 
 
 
 
 
Min nya gosiga tröja och strumpor som jag beställde från Garnd Prixa Kollektionen! Riktigt snygga, tänkte beställa en piké också!

Sjuk!

Godmorgon på er!
 
Jag har inte bloggat för jag har varit borta i Skara på skolan från förra söndagen tills i fredags!
Och i helgen var det fullt upp! Och igår blev jag sjuk så jag ligger hemma med feber och bara fryser!! Så jobbigt och jag har hoppträning + dressyrträning idag! Får se hur det går... Får väl ta alvedon! Brukar hjälpa.
 
Jag har handlat lite dom senaste veckorna tänkte visa er lite:
 
 
Grå/blått halstäcke!
 
 
Ny tavla!
 
 
Hästlampa!
 
 
Animo ridbyxor, Kingsland mössa, JW lädergrimskaft, Skimmel schampo, JW täcke, Verdus benskydd
 
Detta fick jag med mih från Skara Hästsport!

RSS 2.0