Cool








Hittade lite bilder från när jag & Kim var och shoppade i Nacka Forum!

Shopping!

Hej! :)

Är hemma hos Kim nu efter en lång dag..
Började dagen med lite sovmorgon ända fram till kl: 9 och direkt efter det åkte jag till gymmet för första gången på 1 vecka och 2 dagar. Kändes väldigt skönt att vara igång igen!! Efter gymmet stressade jag hem och hann bara byta om för att sedan åka till stallet och rida på Winnie :) Fick bli ett dressyr pass efter det hade jag 1 ponnyridning och sen kom Malin och vi red i paddocken. Det gick bra Genique var lydig idag! :)

Kom hem vid 3 från stallet idag hyffsat tidigt och duschade och fixade mig iordning :) När Kim kom hem från jobbet åkte vi till Farsta :) Han skulle gymma men så blev inte fallet så han följde med mig på en shoppngrunda! Jag som har shoppingförbud i 1 månad.. Det gick ju bra klarade mig i 1 dag! Helt sjukt.. Kanske ska inför shoppingförbud från och med idag då?? Hahah...

Men iallafall i bilen påväg hem så ringe Adam och var sugen på ett träningspass så Kim körde hem mig till honom och åkte ivög till gymmet! Så passar på och hänga vid datorn medans han är på gymmet :)

Detta fick jag med mig hem!

BH och trosor från HM :)

En billig bra mascara, har haft en sån förrut men den är slut så fick bli en ny :)

2 Glittriga nagellack bra att ha till jul & nyår :D

Glittriga lösögonfransar!

Ett lila snyggt nagellack från Max Factor.

Nytt supersnyggt läppstift från Dior roosa såklart! :D


Tisdagsmys

Är hemma hos Kim och har precis ätiti klart middag!
Kom hit efter stallet :) Det gick bra i stallet men Genique kändes väldigt trött idag och jag med. Var sjukt trött idag i stallet men nu efter middagen känns det bättre! :) Hann inte äta någon lunch så blev lite matt.

Malin var i stallet idag och hjälpte till :) Så snällt.
Ikväll blir det bara chill hemma hos älsklingen<3

In Love <3


Ny locktång

Godmorgon! :)

Igår var jag nästan i stallet hela dagen och efter det åkte jag, mamma & Kim till Farsta för att byta min locktång som gick sönder i söndags och jag kanske bara ha använt den max 5 gånger så den var inte gammal alls. Jag fick en helt ny så det var inga problem som tur var! :D

Köpte även ett nytt blondin från Jonh Frieda. Hoppas det är bra! :)
Visade mamma & Kim lite julklappar jag vill ha också!!

Hade sovmorgon idag till kl 8.a superskönt! Och Kim skjutsade hem mig när han åkte till jobbet.. <3

Jag Älskar Dig otroligt Mycket! <3


Snart December

Godmorgon! :)

Har redan varit i stallet och haft extra stallöppning idag...
Och fixat lite i stallet! Ska dit snart igen för att rida. Vädret är lite halvdåligt för det blåser så mycket! Det gillar inte hästarna :(
Och det är snart december och ingen snö men det är skönt då kan jag rida massor! :D Men det skulle ju vara mysigt med lite snö på julafton och nyårsafton!

Igår var jag på Horse-Show sista dagen :) Kollade på hoppningen och shoppade lite men hittade inte direkt så mycket jag ville ha... Lika bra. Men fick med mig lite snygga saker under helgen :) Nöjd cheey :D

frukost time!



Snart är det Idre igen!


Lördag!

Hemma från stallet och nyduschad sitter jag här framför datorn! :)

Kim är på gymmet och tränar jag vilar fortfarande så att jag blir helt friks! Blir nog en hel del gym nästa vecka! Får hoppas att jag är friskt då ;)

Red inte idag, hade ponnyridning med Winnie & Genique så dom fick bara skritta lite idag och imorgon är det samma sak. Skönt för dom att få vila lite det får dom ju nästan aldrig göra stackars hästar! Hahah men det är bra att dom får gå hårt så att dom blir starka! :D

Får se vad som händer ikväll men det blir nog chill för ska upp tidigt imorgon ska till Horse-show kl 9 :D




Puss!

Stockholm Horse-Show

Godmorgon lördag! :)

Har haft lite fullt om så har inte hunnit blogga på 2 dagar!

I torsdags var jag inne i stan efter stallet :)
Träffade Hanna och vi gick på en shoppingrunda och tog en mysig fika! Alltid lika roligt att vara med Hanna :)
Spanade lite julklappar också... Men hittade mest till mig själv hahah!
Gick in på Hollister och shoppade loss! Hur mycket snygga kläder som helst! :D I Love!

Kom hem sent från shoppingen och somnade med älsklingen brevid mig<3

I går så var det fredag och då var det fullt upp hela dagen! Hade stallöppning på morgonen och då red jag även och mamma var med i stallet & hjälpte mig med mockningen och allt så att vi snabbt kom iväg. Kom hem duschade en snabbis och åkte sedan iväg till GLOBEN! Till horse-show! Och självklart blev det massor med hsopping!! :D Hittade massor med snyggt som fick följa med hem :)

Det slutade sent och vi var hemma hos Kim vid tolv och somande på direkten..
Hade sovmorgon idag och vaknade vid 9 sent för att vara mig! Kim ligger fortfarande och sover... Znark!


Ska snart röra mig mot stallet! :) Imorgon är det horse-show igen! Och då ska Hanna med :D Igår var jag där med Kim & Axel och mammi.

En av mina nya favvo märken!


Bio Time

Godmorgon torsdag! :)

Igår var jag och Kim på bio vi såg filmen Drive en mycket speciell film jag vet inte om den var dålig eller bra helt okej liksom. Kim gillade den! Sen när vi kom hem såg vi sista avsnittet av Bron så bra! :)

Imorse hade jag stallöppning igen och har det imorgon med. Bara 1 dag kvar till Horse-Show nu! :D

Idag ska jag träffa Hanna :D Åh så mysigt! :)

Nu frukost sen tillbax till stallet!




Drive!

1 helt år sedan

Har ätiti thaiamat till lunch! Lite halv gott sådär...

Ska snart tillbaka till stallet. Red ut och konditionstränade med Genique idag och det gick superbra förutom att det regnade :/ Och Nellie fick gå ett hårt dressyr pass! :) Gick halv bra, hon är så sjukt envis!

Wilma ska rida Winnie vid 3 idag :) Hon ska hoppa! Jag har byggt upp en hel del hinder i paddocken så imorgon blir det nog markarbete/hopping för min del med!

Idag är det exakt 1 år sedan jag slog ut mina tänder! :/
Tänk vad tiden går fort! Det är redan 1 år sedan och jag har fortfarande tillfälliga lagningar i min mun? Helt sjukt. Jag vill ha fina proslinständer nu och tandställning :)



Morgonfodring

Godmorgon! Precis hemkommen från stallet..Hade morgonfodring!
Är bara hemma en snabbis för att äta frukost för att sen åka tillbaka till stallet för att rida och mocka och göra iordning allt!

Har lite ponnyridningar idag också :)

Efter stallet idag blir det nog bio! Om Kim hinner hem från jobbet i tid :)






Internet shopping!

Sitter och spanar omkring på nätet efter någon snygg nyårsklänning och snygga skor till det! :D Har dock inte hittat någon klänning eller skor till nyår men har hittat lite annat vardagslyx! :D



 

Dessa skor tänkte jag kanske klicka hem!


Tisdag 22 November

Godmorgon! :)

Blev inget gym för mig mamma åkte nyss iväg dit..
Jag känner mig för förkyld så ingen bra idé att träna då man är sjuk bättre att bli helt frisk istället!

Jag tänkte skriva en lista på vad jag behöver från Horse-Show! :D :D
Och äta frukost!

<3 Baby I Love U <3


Playstation

Nyduschad och fräsch! :)

Är hemma hos Kim medans han är på gymmet och svettas! Blev vilodag för mig idag eftersom jag är förkyld det suger! Men ska nog träna imorgon bitti fast borde egentligen vila då med så att jag blir helt frisk får se hur jag känner mig imorgon när jag vaknar! :)

Kim kom & plockade upp mig i stallet vid 5 tiden och vi åkte direkt till elgiganten för att köpa ett PlayStation till Kim.
Det var stor REA på elgiganten i Kungens Kurva. Jag hittade det sista playstationet så Kim blev glad! Hahah och det var kö in till själva affären sjukt mycket folk! Men det gick snabbt och det var värt för ett playstation! :D

Jag & Kim hade en tävling i sommras i Malmö vem som kunde stå på händer längst!

Gissa vem som vann? Thihi jag såklart! :D


Skönt utan snö

Nu har jag städat massor & tvättat! Funderar på att äta tacos till lunch innan jag ska iväg till stallet :)

Jag tycker att det är så skönt att det inte är någon snö ute... Och jag kan fortfarande rida i paddocken helt otroligt! Det kunde man inte direkt förra året vid den här tiden. Hoppas det fina vädret håller i sig så att jag kan rida ordentligt utan att behöva åka iväg till ridhus hela tiden. Men jag åker och tränar rätt mycket ändå.


Det kan gärna få komma lite snö till Julafton & Nyår för det är mysigt med snö! :) Åker ju till Idre som vanligt och där finns det alltid massor med snö!!

Såhär såg det ut förra året i stallet!


Hopptävling På Södertörn!

Godmorgon måndag! :)

Bara 5 dagar kvar till Horse-Show! Längtar till shoppingen!

I går så tävlade jag på Södertörn med Genique och jaa det gick väl inget vidare...
Hon blir så sjukt nervös den där hästen asså.. Men direkt efter jul ska jag börja tävla massor! Så att hon kommer ut och tävlar ofta då kanske hon slipper att vara nervös.

Man kan ju alltid hoppas att det hjälper för 2 år sedan var hon aldrig nervös och allt gick kalas bra då! :D Får hoppas att vi hittar tillbaka dit!!


Idag ska jag vara duktig här hemma och städa & tvätta! Sen stallet! :)

Min snygging!


Härligt Med Helg!

Go kväll! :)

Sitter här hemma i sängen och har precis kollat klart på en film som heter Vikarien en väldigt speciell men ändå bra! Lite lätt spännande oh läskig.

Imorgon ska jag hopptävla med Genique :) Får hoppas att det går bra!
Var och tränade för Richard idag på Balingsta och det gick helt ok men inte superbra direkt. Men det fick duga. Tror hon är lite trött från i veckan.. Men hon behöver vara lite trött inför tävlingen imorgon så att hon håller sig lugn!

Igår var det bara chill hemma hos mig, skulle egentligen på middag men kände mig lite hängig på kvällen så jag och Kim låg bara hemma och kollade på film :) Som vanligt såg vi Crazy, Stupid, Love sååå bra den filmen är!!

Var och shoppade lite igår efter stallet. Fick med mig hem lite smink och en ny necessär och en super fin långärmad tröja från Gant. Som vanligt blev jag nöjd med mina inköp! :) Och så på morgonen var jag & gymmade! Sen helt plötsligt på kvällen kände jag mig hängig.

Så jag hoppas verkligen att jag inte får feber inatt så att jag orkar tävla imorgon! :D

Godnatt!




Hittade lite bilder från när vi var på Gröna-Lund i sommras! Minnen :)






Shampo för blondiner

Tänkte tipsa om ett bra silvershampo till alla blondiner!

Björn Axéns silvershampo är den bästa jag vet! Håret ser nästan nyfärgat ut och man slipper verkligen det gula i håret som det kan bli ibland...
Man ska även använda deras balsam för bästa resultat!



Ett bra blondin shampo & balsam är John Frieda
Det är ingen silvershampo men det är superbra! Det tar också bort gulatoner i håret.







1 vecka kvar!

Godmorgon fredag! :D

Åh så skönt med fredag! :)
Imorse var jag på gymmet kl 7 och körde ett pass gick bra! Alltid lika skönt att träna. Har kommit iväg 3 gånger den här veckan till gymmet. Ganska lite tycker jag, brukar gymma 5 pass typ men aja bättre det än inget pass alls!

Idag är det exakt 1 vecka kvar till Stockholm Horse-Show :) Ska bli så kul att gå! Shoppas massor!! Ihihi

Ska rida ut med Winnies medryttare idag Hanna :)






Uschaaa

Hemma från tandläkaren och uscha vad jobbigt det var! Lagade hål i nästan 1 timma :/ fyy och jag är helt bedövad i hela munnen känns som jag knappt kan öppna munnen för det är så mycket bedövning! Gaaah och dom sa att det sitter i halva dagen och att jag inte fär äta något på jätte jätte länge! :O :O Halva min sida är liksom bortdomnad..

Hoppas bedövningen släpper snart.. Jag som ska till stallet och rida.

En bild på mig och Nellie! :) På tävling i Ågesta.




Middag På Vapiano

Godmorgon!

Blev ingen bio för min & Kims del. Vi hann inte till 6 bio så vi orkade inte gå på 9 bio så vi åt middag på Vapiano istället! Blev en cesarsallad som vanligt! :) Alltid lika gott! :) Var även förbi en sväng på Tom Joule och köpte varma strumpor till mina nya gummistövlar. Superfina :D

Idag ska jag iväg till tandläkaren igen uscha jag vill verkligen inte men får hoppas att jag inte behöver gå dit på ett bra tag efter det här!


Tandläkare

Hemma från stallet nu! Har ridit alla 3 hästarna och mockat & fixat iordning allt! :)
Allt gick bra förutom att när jag släppte ut Genique i hagen så kom Mischa en häst och attackerade henne och bet nicken på ögat så hon började blöda... Buuh min stackars lilla häst. Men det gick bra ingen fara med hennes öga som tur var! :D

Idag ska jag till tandläkaren igen exakt 1 vecka sedan jag var där och drog ut visdomstanden! :O
Idag ska dom laga en tand som gick sönder när dom drog ut visdomstanden. Och imorgon ska jag också till tandläkaren! Det suger mycket tandläkarbesök just nu...

Ikväll ska jag & Kim på bio iallafall! :D Ska bli skoj länge sen vi var på bio faktiskt!
Tror vi ska se In Time :)

Nu äre lunchdax!

Snart är vintern här och ingen ridning i paddocken inte


Hoppträning Idag

Godmorgon Godmorgon! :)

Kim körde hem mig vid 7 imorse och jag har precis ätit frukost!
Igår vra vi supertrötta vi somnade typ 9 ? Hahah helt sjukt sen vaknade vi vid 11 och undrade varför datorn och ljuset var på? Hahah.

Skönt att sova tidigt :) Jag gillare är en riktig kvällströttis och morgonpigg :)

Igår var jag på gymmet och idag har jag träningsvärk! Det är också bra då känner man att man har gjort något!

Idag är det hoppträning för KG med Genique :) Ska bli skoj! Det var ett tag sen jag tränade för KG. Har haft så mycket just på tisdagar när han tränar på Runsten så har inte hunnit!



Bebis & jag!


Nya Kläder!

Har varit en sväng på gymmet och haft stallöppning! Puhh är trött...

Ska iväg till stallet vid lunch för att luncha hästarna & rida :)
Sen ikväll blir det en lung kväll med älsklingen <3

Har haft fullt upp hela helgen som vanligt! I fredags var jag & Hanna och Kim och åt middag på Vapiano mmm så gott det är jag älskar verkligen deras cesarsallad!! Men alla andra börja tröttna på deras mat...Hahah inte så konstigt vi äter där ganska så ofta :P

Köpte även med mig ett par sjukt snygga gummistövlar från Tom Joule.



Sen i lördags var jag och Kim & Hanna och shoppade igen... Jag köpte en sjukt snygg skjorta från Tommy Hilfiger och en snygg marin blå kofta till det från Tommy Hilfiger :D Så snyggt att matcha! Me Like :)


Dumma heeest

Kom hem från stallet för ett tag sen och har ätit frukost.
Hade stallöppning idag med + hela helgen...

När jag skulle sätta på Nellie täcket tog hon en stor tugga av mig, bet mig i midjan och det gjorde sjuukt ont! :O Har fått ett snyggt märke runt :/
Ska möta upp Hanna snart :) Vi ska rida! Hoppas Nellie är snällare då ;)

Den skyldige som bet mej :/


Hovslagare idag!

Hade ont i munnen igår efter tandläkarbesöket men skönt att tanden är borta! Det skavde och gjorde ont.
På kvällen hade jag & Kim en riktig mys kväll! Vi åt ost & skink paj och choklad och kollade på TV. Vi såg Bron.
Men jag lyckades såklart somna när det var 30 min kvar så måste se sista delen ikväll på webb tv.

Klev upp tidigt imorse för att åka till stallet och släppa ut alla hästarna! Hade stallöppning.
Ska snart till stallet igen för Winnie & Nellie ska skos idag! Genique fick ju nya skor i tisdags :)

Sen ska jag rida med Hanna :)






Visdomstanden är borta

Kom nyss hem från tandläkaren...
Drog ut en av mina visdomständer och jaa det gjorde faktiskt inte ont. Man får så mycket bedövning så man känner inget så skönt! Det var lika bra att dom drog ut den för det var hål i den. Ska dra ut en till visdomstand snart igen.
Jag trode faktiskt att man skulle känna av det men man kände absolut ingeting! Detr kanckade till lite i hela munnen och så men det var lungt.

Ska ta det lungt ikväll och inte anstränga mig så mycket, ska bli skönt! :)
Var i stallet på morgonen idag och red dressyr med Genique :) Gick jättebra! Malin var också i stallet idag & hjälpte mig med allt så snällt :)

Ska till stallet lite senare för att ta in hästarna och ge dom middag! Ska även ha en ponnyridning med lilla Winnie <3

Min sötnos! <3




Stallet och stallet

Sitter hemma och har precis ätit lunch. Har varit i stallet hela morgonen som vanligt!
Genique har fått nya skor och fick vila idag eftersom hon var hos tandläkaren igår.

Red dressyr på Nellie & Winnie i paddocken gick bra med båda2 :)
Ska snart tillbaka till stallet för att ha ponnyridning med lilla Winnie :D

Pappa fyllde år i söndags och jag hade inte hunnit köpa någon present till honom så jag måste göra det någon dag!
Har så fullt upp med allt i stallet hur skulle jag hinna med ett annat jobb vid sidan av? :O

Vill bara åka iväg någonstans till värmen!


Måndag = ny vecka med nya möjligheter

Godmorgon!

Förra veckan var hur stressig som helst och det känns som den här veckan kommer också att vara det! :O
Hade fullt upp med "hästis" och alla hästarna, stallöppningarna och allt möjligt vad jag har gjort!

Det har varit en bra och d¨ålig helg har hänt både bra och tråkiga saker...
Firade iallafall Julia som fyllde år förra veckan! :) Det vra jättetrevligt :) Alla blev fulla & glada :)

Borde egentligen blogga från Kims dator för det är dit vi laddar upp alla "nya" bilder som vi tar.

Ajaa nu blir det frukost sen ska jag åka iväg till tandläkaren med Genique! Sen har alla 3 varit och kollat tänderna.

Häst Är Bäst! <3


Ridläger

Det är fullt upp med alla barn på ridlägret! Hinner inte göra nåhot annat än att vara i stallet!
Och sova med Kim :)

Hörs! dax att åka!

Höstlovsvecka!

Godmorgon! :)

Länge sen nu jag skrev jag är dålig på update på helgerna men det är bara för att jag har fullt upp! Har gjort massor i helgen! Ätit middag i stan på Vapiano med Hanna & Kim och efter det var vi på Casinot. Kim spelade bort lite pengar. Har shoppat i stan :) Ridit som vanligt! :)

Nu är det höstlovsvecka för dom som går i skolan! Och jag har "ponnyhästis" i stallet :)


RSS 2.0