Tisdagmorgon

Godmorgon Tisdag!

Just nu så sitter jag och äter frukost och efter det blir det stallet för att rida :)

Idag ska Winnie få vila lite, hon har en hård vecka framför sig :)
Och Genique tänkte jag rida lite i paddocken med försöka rida dressyr i snön!
Nellie får också gå dressyr.


Jag har inte kunnat gymma på hela 3 månader! Paniiik! Jag vill men jag har ju fortfarande bihåleinflammation så måste vila tills den försvinner... :/ Jättetrist att vara förkyld så länge som jag har varit! Dom sa att det borde försvinna om 2-3 veckor! Och direkt när jag är frisk blire gymmet :D


Dubai





Hit ska jag resa!

Idre snart!

Har varit hemma nu under morgonen och städat & fixat här hemma :) Har packat lite inför Idre! Åker ju till Idre på lördag! Ska bli så roligt att åka lite skidor och umgås med min älskling <3 :)

Åhh vad jag längtar! Vill åka skidor nuuuu! :D

I Love U <3


En extra stallöpning

Sådär ja nu är jag hemma från stallet.
Var extra stallöppning idag! Det gick bra, det var få hästar så det gick lite snabbare än det brukar göra! I helgen flyttade 2 hästar från stallet och innan det har det också flyttat 2 hästar. Det är 10 boxplatser men just nu är det bara 6 hästar som står där :) Men imorgon kommer det en ny häst till stallet!

Igår var jag ute och red med Jossan i det underbara vädret! Perfekt ridväder! Så underbart mysigt att rida i lagom djup snö och lagom kallt ute och solen var helt underbar!!! Det gick jättebra hästarna var snälla men Winnie var superpigg! Hon älskar när det är snö ute och lite kallare väder. På sommrarna är hon alltid jättelat! :O Hahah.

Mina sötnosar! <3


Drinkar & God mat

Godmorgon!

Vaknade för ett tag sen vid halv nio tiden :) Och älsklingen ligger fortfarande och sover så jag passar på att blogga!

Igår var en riktig bra dag :)
Var iväg en sväng och kikade i lite affärer på dagen och Kim var snäll och köpte ett chanel läppglans till mig :) Jag blev jätteglad det är hus fint som helst! Sen åt vi lite lunch och åkte vidare till stallet och hängde i stallet ett tag och motionerade hästarna med att gå en promenad :) Mys mys! Kim ledde Winnie & jag Genique :)

Efter stallet åkte vi förbi Coop och hämtade mina älskade skor som äntligen har kommit! Som egentligen skulle komma innan nyår men det blev lite förseningar så dom kom först nu! Men dom är så grymt snygga! Bild kommer!

Åkte hem och fixade oss för kvällen som spenderades på Vapiano med god mat och goda drinkar med trevligt sällskap! Kom hem i god tid och kollade film och somnade :)

Idag har jag inga speciella planer direkt får se vad som händer! :D







Godaste drinkarna!

Godmorgn Lördag (:

Har inte kunnat logga in på blogg.se på två dagar vet inte varför men nu så går det igen! Woop woop :)

Igår var jag i Mariefred med Genique och tränade för Ted och det gick helt ok :) Som vanligt var hon pigg och ganska springig av sig lyssnade sådär... Men vi kom runt banan som vi hoppade iallafall! Efter träningen åkte jag hem till älsklingen och kollade på flm :) Somnade rätt så tidigt!

Vaknde upp pigg & glad :) Dethär blir en bra lördag!

Dagens planer:

* Äta frukoste
* Lämna in mina ena ridstövel på lagning och Kims jacka ska kemtvättas
* Kolla runt i lite affärer
* Åka till stallet och fixa hästarna
* Duscha och fixa iordning mig inför kvällen
* Äta middag på Vapiano



Rosa Uggs

Efter stallet idag kom Kim och hämtade mig och gissa vad vi gjorde...?

Vi åkte in till stan och handlade ett par nya uggs till mig! Rooosa så söööta :) I Love them :D

Lite stökigt i Kims rum dock..




Städat

Jag har städat massor här hemma! Har rensat alla mina skor och slängt en hel del..

Nu är allt i sin ordning i min nya fina garderob! :) Har även kvar den gamla garderboben så att alla mina kläder ska få plats men om jag ska vara ärlig så skulle jag nog behöva 2 stycken till..


Sovmorgon på en onsdag

Godmorgon Godmorgon!


Idag är det redan onsdag även kallad "lill lördag" men brukar ju tyvärr aldrig gå ut längre tycker inte det är lika roligt som när man var yngre. Haha nu låter som jag är jätte gammal men nej jag är bara lite tråkig nuförtiden.

Idag hade jag fett med sovmorgon hahah! Hur skönt som helst :D Kim sov hemma hos mig igår tills idag så jag slapp gå upp kl 6. Jag gick faktiskt upp vid halv nio. Och nu sitter jag och äter frukost :) Ingen stress bara chilla.

Ska åka till stallet lite senare idag :)

Woop Woop det närmar sig Idre!


Bed Time

Som sagt var jag ju på vårdcentralen imorse.. Det gick bra! Fick veta att jag har urinvägsinfektion igen *suck* Haha ovanligt? Har ju tyvärr det rätt så ofta ovh det är inte så speciellt skönt! :/ Och bihåleinflammationen är på bättringsväg iallafall! Dom sa att om 3 veckor borde jag vara helt frisk! Äntligen!! :D Hoppas på det då ;)

Efter det körde mammi mig till stallet där jag fixade iordning allt :) Och sen när mammi slutade jobbet körde hon mig och Genique till Runsten för lite dressyrträning för KG :) Gick faktiskt helt OK idag :) Hyffsat lugn! :)

Kom hem och Vilma kom och red på Winnie, det gick bra :) Dom körde ett hårt dressyrpass i den djupa snön i paddocken :)

Nu blir nattinatt med älsklingen! <3


Godnatt Puss!



Vårdcentralen

Godmorgon Tisdag! :)


Idag är det vårdcentralen som gäller för att få lite mer medicin och kolla läget med mig eftersom jag har varit sjuk i över 2 månader och det är inte normalt..

Sen efter är det hoppträning med Genique :) På Runsten för KG :) Ska bli kul! Hoppas bara att hon är hyffsat "lugn"
Efter träningen har jag 1 ponnyridning med illla Winnie :)


Min stalldag

Det gick bra i stallet!

Började med att fodra och säppa ut alla hästarna sen red jag ut med Winnie :) Tog en lång härlig galopprunda! Hon blev tröttis, jobbigt att galoppera nu när det börjar bli mycket snö ute. Efter Winnie tog jag en härlig utesväng med Genique också :) Gick superbra det med, hon var jättepigg! Busade lite :)

Efter ridningen mockade jag och gjorde klart allt som behövs göras sen red jag Nellie i paddocken :) Gick helt ok. Blev lite rädd för bonden som höll på med traktorn..

Efter ridningen lunchade jag hästarna och åkte hem och åt lunch :) Nu är det snart dax att åka tillbaka till stallet för att ta in dom och ge middag! :) Sen blire apoteket för att hämta ut mer medicin.

Nellie och jag


Ny vecka med nya möjligheter

Redan måndag...

Igår var en supertrevlig dag! Var i stan med Hanna & Kim :) Shoppade lite! Och sen åt vi middag och såg på bio :)
Vi såg Hamiltion den gillade jag :) Efter bion åkte jag och Kim till stallet och nattade hästarna.


Fortfarande förkyld!

Igår gjorde jag inte så speciellt mycket. Åkte till stallet vid halv tolv tiden och hade 2 stycken ponnyridningar och Kim skulle egentligen extra jobba men han slapp det så efter stallet åkte vi hem till mig och bara chillade och sen mot kvällen åkte vi på födelsedagsfika hos mormor :) Sen hem till Kim dit Adam kom och hälsade på! :)

Och för er som undrar har jag fortfarande bihåleinflammation har haft det i 2 månader det suger kan jag säga! Blää!

Nu ska jag äta frukost sen röra mig mot stallet! :D

Min Älskling <3


Godmorgon!

Godmorgon Lörag!

Igår hade jag fullt upp hela dagen...
Var i stallet ändå till kl 5 och efter det åkte jag och Kim snabbt hem till mig & tog en dusch och fixade oss för att åka iäg hem till Måns för middag :) Var supertrevligt! Kom hem vid halv tolv tiden och jag somnade direkt, Kim han satt och spelade Tv-spel...

Vaknade för ett tag sedan. Jag brukar inte sova såhär länge som jag gjorde idag men sdet var skönt! :)
Mamma & pappa var snälla och fixade stallet imorse för vi har stallhelgen. Dom mockade och fixade klart allt till mig också så snällt :)

Har inga planer för idag förutom att jag ska ha 2 st ponnyridningar och sen efter det ska Kim typ extrajobba igen.
Så får se vad jag hittar på :)

Skål!


Underbara fredag

Godmorgon Godmorgon!

Äntligen fredag! Skönt med lite helg :) Ingen skola idag inte yees!
Kom hem vid 8.a tiden från stallet hade stallöppning :)

Dagens planer:

* Fixa lite här hemma
* Åka till stallet och luncha hästarna
* Mocka och göra klart allt
* Rida
* Ponnyridngar x3
* Ta in hästarna
* Ge middag och byta om till pyjamas
* Åka hem duscha och fixa mig
* Middag med Måns, Julia, Emil, Sara och Kim
* Hem & sova!

En hel vecka med massor med shopping!

Igår så åkte jag & mammi till Hööks igen.. Fast till Kungens Kurva den här gången! Spanade in vad dom hadde :)
Fick med mig hem en stubben svart sadeljord till Genique, Mountain horse blåa ridbyxor till mig själv, och ett blått läntäcke! :) Vi var även en sväng på IKEA och handlade lite inredning till våra nya garderober och lite annat som vi httade! :) Kom hem rätt så sent efter all shopping och tog en dusch och kollade på film.. Älsklingen kom hem först vid halv ett på natten. Stackarna jobbade så sent.. <3

Idag har jag hängt i stallet och fixat allt och ridit :) Gick helt ok även fast hästarna var lite crazy! Efter stallet åkte jag hem och tog en dusch, fixade mig lite snabbt för att åka iväg till skolan.. Var segt sutade först halv fem idag...
Åkte sen direkt till stallet & tog in hästarna sedan åkte jag och mammi iväg och shopade igen..
En riktig shopping vecka har det varit. Den här gången handlade vi födelsedagspresent till mormor som fyller år idag! Grattis :D Sen köpte jag en ring och ett par örhängen från Pilgrim så snygga!



Borstiq

Hemma från stallet! Gick bra med allt :) var lite kallt bara ...

Red Genique & Nellie i paddocken var halt men det gick ändå :) Smörjde även en hel del grejer.

Tänkte ge er ett bra tips på en superbra hästborste! Värd att köpa finns i dom flesta hästaffärerna och ligger runt en 100 lapp! Helt klart värt. Jag har en del hel borstar från borstiq

 

Nu blir lunch sen stallet igen!


Förtsa skoldagen på länge..

Igår var en bra dag med :)

Började dagen med att rida ut på Genique helt själv och det gick jättejättebra! Hon var snäll & lydig lyssnade fint på alla hjälper man märker att hon har varit iväg och tränat mycket nu!

Efter jag hade ridit henne åkte jag hem och duschade och fixade mig iordning för att gå till skolan.. Ja som ni hörde har jag börjat plugga lite nu. Det var sjukt tråkigt att vara i skolan igen måste jag säga.. Efter skolan åkte jag hem åt lite mat och sen tillbaka till stallet för att mocka och göra klart allt :)Red ut en sväng med Winnie också och hon var superpigg!! :D Det var skoj :)

Efter stallet åkte jag och mamma en sväng till Hööks på Värmdö :) handlade lite saker :) Sen åkte jag hem och kim kom och hämtade mig! Han har jobbat så mycvket den senaste tiden.. Han är duktig han <3


En bra Måndag

Godmorgon!

Igår var en trevlig dag! Började med att gå upp tidigt för att åka till stallet och fixa iordning Genique inför Piet träningen som började kl 09.00 på Runsten! Åkte dit och tränade och det gick faktiskt bra :) Hon var helt okej lugn och lyssnade så det var bra :) Jag är nöjd!

Efter träningen fixade jag & mammi klart allt i stallet och åkte sedan till foderboden och handlade lite hästmat åkte även förbi Lyckås en snabbis och spanade omkring lite, åt lunch på vägen och sen tillbaka till stallet för att ta in hästarna och ge dom middag :) Tog även en promenad med Winnie hon var superpigg! Nellie fick vila efter gårdagens händelse..

Kom hem och åkte sedan iväg till Sollentuna och mötte upp Kim :) Vi åkte iväg till Kista och kollade rund i affärer jag köpte bara ett nytt chanel nagellack ett rosaaa! Supergulligt och ett par trosor det var det jag hittade.

Kom hem vid halv tio och somnade rätt snabbt! :)

 




Typiskt...

Idag har varit en händelserik dag.. Har hänt en tråkig olycka!

Började min dag hemma hos Kim vaknade vid halv åtta imorse och mammi kom och hämtade mig vid 9 vi åkte till coop handlade lite frukost och sånt :) Kom hem var hemma en stund innan jag åkte till Farsta för att hämta Hanna :)

Hanna & jag åkte till stallet där vi gjorde det gamla "vanliga" fixa hö, vatten, mocka och jaa allti som behövs fixas!
Sedan red vi iväg...

Jag frågade vart Hanna ville rida, hon fick äran att välja ridväg idag.. Så hon valde att vi skulle rida genom Högmora mot Farsta och sedan runt ängen så att vi kom ut på sandvägen.

Det gick bra och vi hade det supertrevligt! Hästarna var supersnälla och duktiga :)
Sen hände det som inte fick hända.

Vi närmade oss "sandvägen" som vi kallar ridvägen vid Ågestavägen. Kommunen har gjort en liten sandslinga till oss där som vi kan rida på så att vi slipper rida på den hårda asfalten. Men innan man kommer fram till den såkallade sandvägen måste man gå på trotoarkanten som ligger precis intill Ågestavägen där bilarna får köra 70 km i timmen och det är väldigt snabbt! Speciellt när man rider där..

Och det kom en buss och hästarna brukar liksom inte bry sig men idag blev dom väldigt rädda om man säger så.
Nellie fick damp och sparkade backut och kastade av Hanna mitt på Ågesta vägen och Nellie stack iväg. Shit vilken panik jag fick och Genique gjorde lite rodeo med mig men jag höll mig kvar som tur var!

Ambulans och akutbil var på väg och det blev snabbt stopp i trafiken!

Hästarna lugnade ner sig hyffsat snabbt och mamma & pappa kom.
Pappa följde med mig tillbaka till stallet med hästarna.. Vi kom fram och allt gick bra! Åkte direkt till karolinska dit Hanna hade åkt med abulansen. Fick äntligen veta vad som hade hänt med henne och allt hade gått bra!
Ibland har man änglavakt och det är jag glad över!

Krya på dig Hanna! <3

Lite rörig text men det var tråkigt det som hände idag men man ska vara glad att det var tur i oturen!



Hoppträningen den 13 januari

Hoppträningen i fredags gick väl inte sådär kalas bra om man såger så!

Genique var helt galen! Hon höll påatt kasta av mig några gånger men jag hade tur och satt kvar!
Hon var så taggad på att hoppa! Hon var överlycklig av att få hoppa lite igen efter den lilla vinter hoppvilan eller vad man nu ska kalla det.

Vi hoppade en bana iallafall och jag kom runt helt okej :)
Men hade ju som sagt hoppträning idag med och det gick mycket bättre än igår!! Det var tur :) Hon var mycket mycket lugnare idag och lyssnade på mig så sköönt! :) Hoppade ungefär samma bana idag som igår! Blev en hel dag i stallet! Kom hem vid kl 17 :) och nu är jag hemma hos kim :) han fixar som vanligt inför deras husvisning imorgon!

Genique min prinsessa <3


Frukosten klar

Nu har jag och Kim ätiti klart frukost! :)
Nu blire fix och städ här hemma hos honom igår var vi duktiga och rensade hela Kims garderob!

Hemma hos mig har mammi och pappi köpt nya stora garderober! åh det ska bli så kul att få in kläderna där :) Jag gillar nytt & fräscht!

Här är lite hästsaker jag handlade för ett tag sen:

* Reflex schabrak

* Rosa mysig fleecetröja

* Hästgodis

* Snoddar till man och svans

* Brunt snyggt schabrak



Mina fredagsplaner!

Godmorgon fredag!

Ligger hemma hos Kim i hans säng och vaknade nyss :) Skönt med lite sovmorgon!
Kim är ledig idag! Så sköönt!

Mina planer för idag är:

* Stallet vid lunch
* Mocka och fixa iordning allt till alla mina hästar
* Ha ponnyridning med Winnie
* Ta in hästarna
* Ge dom middag
* Åka hem och äta något innan jag åker til stallet igen
* Packa Geniques saker hemma inför träningen
* Ted träning på Runsten med Genique ikväll
* Hem till älsklingen för mys kväll <3

Så ser mina fredagsplaner ut! Som valigt är det mest att vara i stallet men det gillar jag ;)
Kim ska vara hemma och fixa inför deras husvisning på söndag :)


Äckel regnväder

Hemkommen till Kim :)

Har varit i stallet sen tidigt imorse och ridit, mockat, fixat vattenhinkar, bytit täcken på stackars blöta hästar, fixat kraftfoder, fixat hösilage och ridit och haft 1 ponnyridning. Snacka om att jag var blöt! Uscha inget roligt ridväder..

Mamma kom och hämtade mig i stallet och vi åkte till Farsta jag hämtade ut nya p-piller och vi kollade runt i lite affärer inte alls många!fick ändå med mig några trosor som jag hittade på rean. Sen åkte vi hem och Kim kom och hämtade mig sen åkte vi förbi stallet en sväng och gav hästisarna deras middag :) Mina snuttipluttar <3

Kim sitter och nördar sig med att spela tv spel ågrar grovt att jag köpte det till honom i julklapp faktiskt!




Mina underbara hästisar

Heej!

Kom hem till Kim för ett litet tag sen :) Han kom & hämtade mig så gulligt!

Idag har jag varit i stallet på morgonen och då red jag först dressyr med Nellie i paddocken så gått det gick... lite is var det ju men det var liksom helt ok.  Gjorde massor med lösgörande övningar och det gick bra, hon fick bara damp en gång så att jag höll på att flyga av! Som tur var höll jag fast mig ;)

Efter det red jag Genique i paddocken och tränade nästan på samma saker :) Gick jättebra idag! Hon var mycket lugnare nu när hon fick springa av sig igår :) Hon är en sån trevlig häst att arbeta med :) Så lycklig!

Bara min älskling <3


Systrar i jeans

Juste jag har hunnit förbi vårdcetralen idag också ;) Kim var gullig och följde med! :)
Fick ny medicin som ska hjälpa nu ;) Tur så att jag kanske blir frisk någongång Har väl haft det i ca 6 veckor nu! sjuk jobbigt.. Har inte gymmat på 2 månader snart..*suck* Kommer vara jobbigt att komma tillbaka!!

Just nu ligger jag hemma hos Kim i hans säng och kollar på 3:an det kommer Systrar i jeans andra sommaren en bra film, älskade den när jag var yngre!

Älskar dig sååå <3


Dagens Ridpass

Dagens ridpass med Genique gick helt OK för att inte tränat för tränare på 5 veckor! Gaah känns som en evighet sen.. Känns lite trist att inte ha ridhus faktiskt! Önskar vi hade det då hade alt blivit mycket enklare!

Men idag tränade jag för KG på Runsten :) I början av passet var hon väldigt spänd & jättepigg! Men efter en stunds arbete blev hon mycket lugnare och slappnade av så det gick bättre! Hon bockade och sparkade massor när jag jobbade henne i galoppen för hon ville bara dra iväg och hoppa alla fina hinder som fanns i ridhuset. Jag tog ett såkallat "dressypass" idag för KG brukar alltid hoppa för honom annars med Genique :)

Men tänkte attdressyr behövs nu när hon inte varit iväg och tränat på ett tag :) På fredag & lördag är det äntligen TED träning! Så som jag har längtat! Ska bli superkul verkligen! ser framemot det :)

 

 

 

Denna bus ponni red jag innan vi åkte iväg till träningen! Red ut i Farsta och trände massor med kondition med lilla Winnie <3

Äntligen träning!

Godmorgon Tisdag! :)

Idag när jag gick från kim så var det lite mer snö ute än igår nör jag kom dit :) Kul med lite mer snö!
Helt okej väder att rida i faktiskt :)

Idag är det träning som gäller med Genique för KG :) Ska bli super! Hon kommer nog vara super duper pigg!!

Igår var jag i stan med Hanni :) Vi gick runt och kollade lite & tog en fika! MyS :)


Måste erkänna att ja saknar Idre!


Dax för ridtur

Så nu har jag & Kim varit på Coop och handlat lite frukost/lunch :) Mums!
Ska åka hem sen för att åka iväg och hämta Hanna :) Sen ska vi rida ut tillsammans :)

Hoppas det inte är allt för kallt! I veckan blir det en tripp till vårdcentralen igen för att hämta medicin till min hemska bihåleinflammation :S


NK Rean & shopping

Godmorgon Söndag!

Igår var en helt underbar dag! Började dagen med att vakna tidigt och åka iväg till NK REAN med mammi :)
Vi hittade massor med fint och blev jättenöjda med våra inköp! Blev en tripp till Gallerian för att gå på Hollister och där hittade jag massor med fint som blev mitt! :)

Efter det åt vi en god brownie med glass! Mumma :D Sen åkte vi hem :) Jag åkte hem till Kim och väckte honom för han låg fortfarande och sov? Sen åkte vi till stallet & mockade ocg fixade :) Kim mockade faktiskt Geniques box ;)
Det var duktigt gjort!

Nellie & Genique fick sig en vilodag! Winnie blev riden av hennes medryttare Hanna :)
Efter stallet åkte jag & Kim hem till mig och duschade oh fixade oss iordning för att åka och möta upp Hanna i Gullmars! Blev en god middag med tonfisk pizza och en cola sen blev det bowling :D Det var hur skojigt som helst! :)

En lyckad lördag helt enkelt! :D

Idag är en ny dag med nya möjligheter! Får se vad dagen har att erbjuda! :)

Häst Är Bäst!


Fredag!

Sitter hemma hos Kim just nu :) Och han spelar tv-spel med Ken och Hampus..*suck*

Har varit i stallet en hel del idag :)
Försov mig dock imorse men bara fram till kl 8 så jag hann ändå fixa allt som skulle göras som tur var!

Hade ponnyhästis från kl:09.00-12.00 det var sista dagen idag och barnen fick plättor :) Dom var hur nöjda som helt med veckan som gått! :) Hästarna har varit snälla :)

Efter stallet hämtade jag Kim och vi åkte till Hööks och handlade lite :) Fick med mig ett blått inne täcke till Genique och ett par varma ridhandskar. Passar på att köpa ett par nu när det ändå är snö ute hahah.

Borde duscha snart...


Årsresumé del 2

April Jaa vad hände i april egentligen?
Bara 1 måndad kvar till den efterlängtade spanien resan.
Alla hästarna var på topp och det rullade på bra med allt :) Vädret var bättre!





Maj Äntligen spanien resa! Var hur härligt som helst med semester!
Innan resan red jag stenhårt alla hästarna så att det skulle blir lite "vila" när jag var bortrest.
Kom hem och sommaren var på G.
Och jag var redan brun :D Firade även Sara som fyllde 22 innan vi reste!
Började även tävla Nellie en hel del.

















Juni Jag fyllde 21 år och min andra halva han fyllde 23 år <3 2 dagar efter mig!
En hel del hopptävlingar och massor med härliga träningsläger :) En bra start på en underbar sommar!
Blev en hel del middagr på Vapiano med trevligt sällskap.
Åkte till Strömsholm!
Firade även midsommar på Kims landställe.













Juli då var det äntligen dax för Falsterbo Horse-show :) Wihio var superskoj! Blev en hel del fina minnen :) Och massor med shopping såklart! Älsklingen var också med och mamma :) Var där även med Lena & Axel.











Augusti 1 år sedan Grekland resan som jag jag verkligen älskade! funderade på att ta en sista minuten resa men blev aldrig av för Kims pass blev gammalt! Jag var iallafall ambitiös och fixade ett nytt pass!
Var en hel del hoppträningar för Ted med Genique :)
The Voice i Kungsan med Sara och Kim som avslutades med en vild utgång.








Snö!

Hemma hos Kim nu! :)

Kom hem från stallet "tidigt" idag vid halv fyra tiden :) Och i slutet av dagen började det snöa! Mys mys men hellre utan snö nu faktiskt för hovslgaren har precis tagit av både Nellie & Genique sina snösulor på fram hovarna. Så det skulle ju vara lite typiskt om det kom massor med snö nu!!

Hästarna var snälla idag dock hade Nellie lite damp idag med men annars var hon snäll :) Red lite i den frysna paddocken ida faktiskt :P Fungerade sådär.. mina bommar som jag la dit igår hade nästan frysit fast så jag fick slita loss dom idag så att dom inte blir igen snöade!

Snart blir det middag här hos Kim :)


Stallet från morgon till kväll

Godmomorgon godmorgon!

Som jag har sagt så har jag veeeerkligen fullt upp i stallet hela dagarna!
Hinner knappt äta någon lunch i stallet...

Och när jag kommer hem är jag svintrött och somnar typ direkt!

Men hästarna har gått jättebra! Dock så har Nellie varit jättepigg och lite rädd när det blåser så mycket! Genique har varit snäll och Winnie med :) Det verkar som barnen gillar att gå på hästis iallafall! :) Det gläder mig :)

Just nu sitter jag och äter frukost sen stallet för stallöppning och ponnyhästis!

Hoppas ni får en fin dag!

Puss!


Tisdag 3 Januari 2012

Godmnorgon!

Först nu kom min åresresumé upp! Mysko laddade faktiskt upp den i förr går på kvällen vid tio tiden men tydligen hade det blivit nåt fel..
Men nu är den uppe iallafall!
Det kommer fler delar när jag har tid!

Idag är det ponnyhästis som gäller igen! Från kl: 09-16.
Hovslagaren kommer även och plockar bort Geniques snösulor! Hon är lika känslig som Nellie. Blir lite halt av att få in smuts under dom nu när det inte är någon snö ute, så lika bra att ta bort dom!


Årsremué 2011 Del 1


Det mesta jag kommer ihåg från Januari 2011 var att det var väldigt kallt! Och det blev att åka iväg till ridhus mycket för att kunna rida..






I Februari åka jag, Kim, Adam och Peder iväg till Idre i en vecka.. Kommer ihåg att jag åkte sjukt mycket skidor förra året! I år är det ju tyvärr lite sämre med snö..
Åkte även till Göteborg horse-show med mamma, Lena & Axel. Det var trevligt, blev en hel del shopping!
Hade VIP biljetter hela helgen och levde loppan!















Mars var det fortfarande kallt ute! En väldigt lång vinter med massa snö!
Planderade vår spanien resa som som skulle gå av stapeln i maj!
Firade Ken som fyllde 21!








Ponnyhästis

Tänkte visa er lite bilder från Nyår men har ju såklart glömt min kamersladd hemma hos mig.. Så typiskt! Nyårsbilderna får vänta ett tag..

Imorgon börjar ponnyhästis som slutar på fredag! :) Lilla Winnie ska få gå med på ridlekis :) Det gillar hon!
Så det blir massa jobb i stallet hela veckan lång! Så kommer tyvärr inte hinna blogga så mycket! :/

Tänkte bjuda på en år resumé när jag har tid! :)

Min bara min underbara ponny <3


1 Januari 2012

Godmorgon? Hehehe lite sent nu kanske men har legat och varit sjukt bakis idag.. Inte kul!

Var i stallet en sväng vid halv tre tiden och tog hand om mina små älsklingar <3 Det typ snö regnae ute så dom var jätteblöta! Buuh.

Åkte hem till kim och har legat och kollat på film hela dagen fram tills nu. Åt en liten bit bakis pizza och drack cola mmm finns verkligen inget bättre när man är bakis :)

Men jag hade det superkul igår! Började kvällen men en fin middag hemma hos Adam sen drog vi vidare på fest :) Riktig lyckad nyårafton! Like :D

Måste säga att det känns lite konstigt att skriva att det redan är 2012!!

Godmorgon!


RSS 2.0