Nya skor!

Har precis klickat hem ett par skitsnygga skor! Från have2have.se Lycka!
Nu ska jag vara duktig och tvätta lite här hemma och fixa alla hästarnas benskydd som måste tvättas!



Lycklig chey!

Hungerspelen

Godmorgon Godmorgon! :)

Igår var en rätt så stressig dag..
Hade många ponnyridngar med det gick bra förutom att det började ösa ner regn.. Det sög! Men som tur var jag klar i stallet redan vid kl 4 och eftersom jag kom hem så tidigt så åkte jag och Kim på en spontan bio på heron City. Vi såg hungerspelen riktigt spännande film :) Jag gillade den! Nattade hästarna påvägen hem :)

Och imorse hade jag stallöppning igen har även det imorgon och hela helgen! 5 dagar i rad yeees eller inte.

Juuuste mamma kom hem med ett sånt där schabrak som jag ville ha från Hööks som var slut på Värmdö men hon hade varit på Hööks i Kungens Kurva och där hade dom haft kvar ett oranget färgglatt schabrak! Men dom gröna var slut men kommer in i april igen :)


Kärlek! <3



Träningsdax

Nu är jag hemma från stallet. Jag bara mockade, fixade massor med höpåsar, vatten till hästarna och kraften och nu är jag ombytt och klar inför ett träningspass på gymmet! :D Efter det blir det lunch och sen stallet igen för att motionera hästarna! :D


Äntligen!

Idag när jag ska till stallet så ska jag äntligen få longera Genique! Och imorgon får jag äntligen rida! Wiiie är superlycklig!

Tiden har ändå gått rätt fort...


Hööks

Igår efter stallet tog jag, Kim & mamma en tripp till Hööks på värmdö.
Villa ha ett grönt schabrak därifrån till Genique och ett orange till Winnie men dom för slut för det var tydligen 20% på alla schabrak så jag fick nöja mig med att bara köpa benlindorna till än så länge... Dom skulle komma in i mitten av april så hoppas det! Dom är väldigt färgstarka men det är kul med lite färg ibland!

Köpte även med mig ett gulligt ponny fleecetäcke till Winnie i en äppelgrön färg supergulligt!
Sen en ryktsten roligare än så blev det inte..

Och imrose hade vi stallöppning så kom hem för en stund sedan och har hunnit äta frukost! Ska snart ner till stallet igen för att mocka & så :) Sen gymma!

Puss!


Hästar är mitt liv

Godmorgon! Hoppas ni sovit gott jag har sovit som en stock! :)

Har precis ätiti frukost och nu ska jag städa & fixa lite här hemma sen åka ner till stallet :)
Jag längtar som bara den tills imorgon för då ska jag longera Genique och kolla så att allt ser bra ut sen på torsdag ska jag rida! Har inte ridit henne på en hel månad.. :O Så ska bli sjukt kul att få rida igen! :D Hon kommer nog vara superpigg!!

Vilma kommer till stallet idag och jag ska ge henne & Winnie en hopplektion! På lördag ska dom vara med på Pay and Jump på Runsten :) Så hoppas det går bra!




Utgång x2

Heej på er :)

Idag är det måndag och det känns bra med en ny vecka!

Helgen har varit super! I fredags var vi ute och åt middag med Kims familj sedan efter det drog vi ut för att fira Ken :)
Vi började med fördrinkar på Clarion Hotell sedan tog vi en taxi till Amba där vi stannade ett tag! Det var en trevlih kväll:)

I lördags så var jag & Kim i stallet och vi var ute på promenad :) Sedan tog vi en tripp till Farsta Centrum där jag handlade lite underkläder och smink :) På kvällen var det middag på Golden Hits och show :) Jättetkul faktiskt!
Efter det stannade vi kvar ett tag och dansade loss med dom lite äldre människorna. Hahah man kan ju inte direkt säga att det är min åldersgrupp på Golden Hits! Men det var grymt skoj :D

Och igår var det en chill dag :)

Så min helg har varit toppen! :D

Nu ska jag iväg och träna!

Baby I Love U <3


Party tonight

Godmrogon fredag!

Idag fyller Ken år så vi ska först ut och äta middag sen ska vi ut! :D

Igår var en bra dag :) Var i stan med Hanna! Shoppade en jättejättefiiiin Odd Molly tröja och et rosa Tommy Hilfiger keps sen en t-shirt från Hollister var duktig och shoppade inte så jätte mycket!
Hanna var jättesnäll och bjöd mig på middag på Vapiano blev en pesto pizza den här gången jag brukar ju alltid annars äta cesarsallad! Men ville testa något nytt och jag blev inte besviken den var supergod!

Nu på morgonen så ska hästarna skos sen efter det kommer Vilma och ska rida :)
Ska mocka & fixa iordning allt! Sen hem och fixa migiordning för kvällen :)


Snart få rida på Genique igen...

Kom nyss hem från stallet :)
Borstade och gav Winnie en massa kärlek! Tog en promenad med Genique i 30 min som vanligt! Nästa vecka ska jag börja få rida på henne igen! Jag är så lycklig :D Hon haltar ingenting och ser super fräsch ut! :D Längtar så mycket!!
Mockade och fixade vatten, hö och kraft :) Hästarna har fått på sig lite tunnare täcken nu när det är så fint väder ute!

Mamma & pappa ska ta in dom idag eftersom jag ska in till stan :D woop woop!
Imorgon fyller Ken 22 år, (Kims lillebrosa) så då blir det ut och äte sen utgång! :D Kommer bli skoj!

Nu ska jag duscha!



Nytt i hästgarderoben

Godmorgon Godmorgon! :)

Vaknde vid kl 6 imorse och kunde inte somna om så lika bra att gå upp :P
Igår var en riktigt bra dag, var hos frissan och färgade min utväxt! Äntligen säger jag bara :D Och efter det handlade jag ett löppstift i rosa och och ett rosa nagellack :) Åkte till stallet sen och tog in hästarna! :)

Efter stallet åkte jag, mamma & Kim till stan för att gå på en hästbutik :) Köpte ett JW schabrak i rött och ett par matchande benlindor från JW i marin :) Supersnyggt! Kom hem rätt sent vid halv nio tiden och somnade nästan direkt trött kan man säga...

Dagens planer är :

* Äta frukost
* Fixa och städa lite här hemma
* Stallet
* Duscha och fixa mig iordning för stan




Schabraket jag köpte!

This Means War

GodmorgonOnsdag!

Länge sedan jag skrev ett morgoninlägg men har verkligen haft så mycket tid på mornarna...
Sitter och äter frukost just nu gick upp vid halv sju :) Var jättepigg och kunde inte somna om.

Igår var jag Hanna & Kim på bio vi såg This Means War en superbra film! Helt klart värd att se:D
När vi kom hem kollade jag ett par avsnitt av Elsas värld den är sååå braa! I love :)

Jag ska åka ner till stallet snart och ta hand om hästarna :) Och efter stallet är det äntligen dax för frissa! Jag ska färga min hemska utväxt!

Mina älsklingar! <3 Älskar er sååå <3



Kims namnsdag <3

Hellu :)

Kom hem från stallet för en stund sedan! Var även förbi 7 eleven för att köpa en brownie längd för att fira Kims namnsdag! Woop woop :) Men han slutar ju först fyra så det är långt kvar tills dess.. Ikväll blir det bio med Hanna :)
Innan det är det 2 ponnyridningar med Winnie :)

Redut imorse med Winnie och det gick toppen :)Tog en promenad med Genique i 30 min som vanligt! Nu på torsdag är det bara 1 vecka kvar tills jag för börja rida på henne :D Längtar!

Har världens huvudvärk idag så jag orkar inte gymma ska se om jag hinner förbi gymmet en sväng imorgon, har verkligen fullt upp hela den här veckan! Massor att göra :)

Nu blir det lunch :)

Älsklingen <3


Gymmat & ridit

Heej heej! :)

Har haft fullt upp som vanligt!! Hela helgen var helt fullbokad! Har haft det supertrevligt iallafall :)
Idag  var jag i stallet imorse och red ut med Winnie i stormen... Gaaah vad det är storm ute, blåser som bara den! Inget roligt väder :O Efter stallet åkte jag & gymmade och åt lunch sen åkte jag & mammi till mat affären och storhandlade mat! Plockade in hästarna påvägen hem och nu för en liten stund sen kom jag hem puuh!

Är hemma en 30 min sen tillbaka till stallet för att ha 1 ponnyridning med Winnie :)
Gick en promenad på 30 min med Genique imorse och det gick bra dock var hon rädd för allt när det blåste så mycket!
Ikväll blir det filmmys med Hanna :) Hon ska komma hem till mig.

Ge mig sommar!



Egentid

Nu har jag målar färdigt naglarna så skönt att bara vara hemma och ha lite egen tid för sig själv.. Det var länge sen jag hade det! Hade egtnligen också velat ta en dusch men orkar inte för ska ju snart ner till stallet och bli smutsig igen så lika bra att först duscha efter stallet ;)

Idag slutar Kim redan vid 1 och då ska han åka iväg till gymmet med Adde och jag har ponnyridning med Winnie då :) Sen efter ska vi ses :) Vi har inga speciella planer för helgen och det känns också väldigt skönt! Vi tar helgen som den kommer helt enkelt :-)


Denna snygga rosa nagellack från Isadora fick pryda min naglar..

Det är 617 Dolce Vita


Vapiano och shopping

Äntligen fredag så skönt! Är verkligen helt slut efter veckan. Har varit en tuff vecka med massor med saker att göra! Men det har varit roligt :)

Igår hade jag stallöppning på morgonen och hann komma hem och äta lite frukost sen åkte jag iväg på hemligt möte igen...Det gick bra! :) Efter det åkte jag till stallet och Malin kom dit och hjälpte mig så allt gick mycket snabbare än att fixa allt själv :) Efter stallet åkte jag hem och duschade snabbt & fixade iordning mig för att åka in till stan och shoppa och äta middag på Vapaino med Hanna :) Blev en jätte fin kofta från Zara, en hollister t-shirt och en ny sminkborste med äkta getgår :) Var duktig och handlade inte så värst mycket! :D Blev en cesarsallad på Vapiano mums!

Åkte hem vid 8 och Kim hämtade mig vid tåget :) Kom hem och somnade nästan direkt! :)

Klev upp tidigt imorse och hade stallöppning igen.. Gick bra :) Nu är jag hemma och äter frukost :)
Ska ner till stallet vid lunch igen :)

Mums!


Äntligen lite vila

Sådär ja hemma på lite "rast" i 60 min.. Vila om jag behöver! Sååå trött så trött!

Gick upp halv sex imorse för att åka till stallet för att ha stallöppning allt gick bra! Och åkte hem en snabbis för att byta om sedan hem till mormor vid 7 för att köra henne till sjukan..Jag och mamma var där till halv tio då hon fick åke ner till operationen sedan åt jag lite snabbt frukost på vägen från donken och sen gå på läkarundersökning för körkortet jag ska ta och sen luncha hästarna efter det gymmet!

Nu äntligen hemma och äte lunch och ska snart åka ner till stallet för att mocka & fixa :) Winnie får vilodag idag! Sjukt länge sedan hon fick vila! Och Genique och jag ska ut på promenad i 30 min :) Hon är nästan helt frisk nu så skööönt! Ska börja rida på henne nästa vecka redan! Woop woop :D Längtar! Efter stallet ska jag hem & byta om och åka iväg till körskolan igen och sen efter den så ska jag hem till Kim och vi ska flytta dom sista sakerna! Åhh en lång dag...













































Tiden går så fort! Nästan 1 år sedan jag & Kim och hans familj var i spanien...

Tiden rinner iväg...

Hej på er :)

Har varit dålig på att blogga har varken haft tid eller ork.. Är supertrött just nu :S orkar verkligen inte har massor att göra idag!

Dom senaste dagarna har jag och Kim hjälpt till med flytten eftersom hans familj håller på och flyttar. Så det har varit rätt mycket nu dom senaste dagarna...

Kollade finalen på melodifestivalen i lördags och helt rätt låt vann tycker jag :) Och Danny var också bra :)
Gymmade för första gången på 5 månader igår och det kändes helt underbart! :D Ska iväg och gymma imorgon med!
Red 1.a dressyrpasset på länge i paddocken med Winnie idag :)

Bråttom bråttom måste iväg till stallet nu och ta in hästarna sen körskolan igen!



Lördag

Godmorgon Godmorgon!
Vaknade runt kl 9 idag, utvilad! Så skönt att få sova ut på helgerna ibland :)
Just nu sitter Kim och spelar Tv-spel medans jag bloggar! Snart ska vi gå upp och äta frukost sen ska Kim jobba lite i deras nya hus. Får se vad jag hittar på :) Åker kanske till stallet!
Ikväll ska vi iallafall se finalen i melodifestivalen! :) Undra vem som vinner?
Älskar dessa bilder!

Städat & fixat

Nu under morgonen har jag gjort en hel del nödvändiga saker här hemma! Har städat & fixat iordning lite :) Har även hunnit måla naglarna, denna gång blev det lila :)

Ska snart gå ner till stallet :) Skönt med fredag! Men helgen är fullt uppbokad med flytt & städ! Kims familj ska flytta in till en villa i Myrängen. Flytta från deras radhus i Myrängen till en villa :) Jaa det blir nog bra!


Underbara torsdag

Godmorgon fredag! :)

Igår var det torsdag och det var en toppendag för mig!
Först på morgonen åkte vi iväg med Genique till Stav för att undersöka henne..
Allt gick toppen och veterinären sa att vi hade änglavakt! Ibland måste man ha tur också :D
Så nu blir det mer metacam och sen skritt i 20-30 min 2-3 veckor för att muskeln ska läka som hon skadade!
Annars helt frisk :) Så bara en liten lårkaka! Helt otroligt att hon lyckades klara sig så bra och jag med! Så lycklig över det! Hon får inte träna på upp till 5 veckor men snart så är vi igång som vanligt igen!! :D

Efter stav hjälpte mamma mig och fixa klart allt i stallet så det gick jättesnabbt! Kom hem och bytte om för att åka iväg och hämta ut ett par ridbyxor som har varit hos skräddaren för lagning och passade även på att köpa en ny vit iphone 4s :) Efter den lilla turen kom jag hem och duschade och åkte iväg på hemligt möte! Som gick jättebra! Sen stallet igen för att ha ponnyridning med Winnie & ta in Genique och fixa lite och så :)

Hade verkligen en toppen torsdag! :)





Så glad att vi är igång snart igen! <3

























































Lunch

Hemma från stallet på lunch! Det blir ungsfalukorv och mos sen kladdkaka till efterrätt :D Mums!
Efter det blir det en dusch och sen stallet igen för att ta in hästarna och ha 1 ponnyridning med Winnie sen blir det körskolan direkt! ihi det är så spännande men så svårt.. Var där första gången igår och jaa det var svårt men det ska nog gå bra!:)

I gbg så finns det världens goaste räckmackor! Levde på dom i en hel helg när jag var där sist på Horse-show


Stalltider

Godmorgon lill lördag

Idag är det redan onsdag, veckorna bara springer förbi! Men nu börjar det äntligen bli vår och sen äntligen sommar!
Snart öppnar ju uteserveringarna i stan så ska bli mysigt! Då känns det iallafall att sommaren är nära...

Har precis ätit frukost och ska snart gå och klä på mig stallkläderna för att åka ner till stallet och rida på Winnie & ta hand om Genique och gå en liten promenad med henne.

Sen hem och äta lunch :)

Min älskling <3


Körskolan snart!

Kom hem för ett litet tag sedan från stallet har varit och tagit in mina älsklingar! Och innan det var jag & Kim och kollade på lägenhet.. Spännade det där med lägenhet, vi har börjat spana på lite lägenheter nu! Dax att flytta snart..

Imorse var jag i stallet och tog hand om Genique och gick en promenad med henne och hon halatde inget alls så skönt! och på torsdag ska vi iväg till klinik med henne så får se vad dom säger. Jag red ut en lång sväng med Winnie imorse runt Högmora till Farsta i det underbara vädret. Solsken men ganska kallt ändå :o burrrr.

Snart ska jag åka iväg till körskolan! Jaa jag ska göra en spännande sak.. Det får ni reda på lite längre fram vad det kan vara.

Puss så länge!




Ge mig sommar & sol!


En underbar helg

Godmorgon Godmorgon! :)

Igår hade jag en riktigt bra dag! Hade supermysigt :)

Gick upp vid 9 och åkte till stallet för att ha ponnyridning med Winnie från kl:10-11 sen efter det så åkte jag hem och bytte om sen kom Kim och hämtade mig och vi åkte in till stan :) Vi gick runt i hela stan & åt lunch och shoppade!

Jag fick med mig ett par blåa shorts från Hollister och en jättefin klarblå Gant tröja från NK och ett par ljusa jeans. Brukar alltid bara använda mörka jeans så dax att börja använda ljusa jeans också!

Och Kim shoppade ett par jättesnygga Converse och en ny Iphone...

Efter stan åkte jag tillbaka till stallet för att gå ut på en promenad med nicken och tvätta hennes sår och ge henne medicin och linda om hennes ben :) Åkte sen hem en snabbis för att duscha och fixa mig iordning för Big Brother Live som jag, Kim, Hanna & Ida gick på! Jag gillar inte Big Brother alls egentligen men det var kul att se det live liksom.

Kom hem rätt så sent och somnade direkt! Har haft en superhelg med andra ord :)

Nu är det en ny vecka som startar!


Hästar och åter hästar

Godmorgon!


Vaknde nyss för ett litet tag sedan! Har verkligen fått sova ut hur skönt som helst somnade super tidigt igår kväll...

Igår var jag i stallet i princip hela dagen och fixade massor med saker och tog hand om min Genique och Winnie :)
Jag och mammi tog en sväng till Hööks på Värmdö där jag handlade ett par nya plast/gummi Lami Cell sporrar i svart & grönt, grymt snygga! Sen blev det ett par oranga benlindor som matchar mitt nya Schockemöhle schabrak jag handlade i gbg. Sen en jättesnygg mörkblå HV polo piké tröja :) Vill även ha den i svart men det får bli en annan gång!

Var även förbi en sväng på Runsten och pratade lite med Ted varför jag inte kunde vara med hoppträningen osv. Vi pratade även om att det är dax att börja leta efter en till häst till mig! Så han ska hjälpa mig med det :)



Min lilla älskling

Dax att gå till stallet och ta hand om min sjukling! Och ge dom andra hästarna lite lunch sen ska jag åka iväg och hämta medicin till Genique :) och fixa lite viktiga saker!

Egentligen skulle jag & Genique haft hoppträning på Runsten för Ted ikväll men den kan vi glömma! Hoppas vi kan vara med snart igen!

Jag älskar dig min fina prinsessa <3


=(

Tårarna rinner ner för mina kinder i skrivandets stund, jag är sjukt ledsen går inte att besrkiva med ord! Det gör så ont i mig, mitt hjärta blöder. Jag kan knappt knappa på tangetbordet, mina händer skakar, hela jag är helt omskakad! Den tanken som slår mig hela tiden är att hur kan livet vara så orättvist?!

Igår så hände det något jättehemskt! Jag höll på att förlora min allra bästa vän Genique, guu jag kan knappt skriva henns namn blir så ledesen! Tanken av vad som kunde ha hänt, att aldrig mer få ha henne vid min sida, det gör ont!
Hon blev påkörd av en lastbil igår vid Ågestavägen när jag var ute och red. Jag fick sällskap av Winnie & Sara.
Vi skulle rida ut på en härlig ridtur men så blev det inte :/ Precis när vi passerat övergångstället och hunnit 10 m så kommer en lastbil i fullfart och Winnie sticker iväg med Sara och Genique backar rakt ut på vägen och det ändå jag hinner tänka att nu dör vi! Det var en sån sjuk dödsångest just i den sekunden som kändes som en evighet jag kände bara hur hela hästen veck sig i sidan. Och hur vi nuddade lasbilens sida.

Tanken som slog mig efter att den passerat oss är att nu måste vi avliva Genique på plats! Den smärtan i mig och se min bästa vän ha så ont och inte kunna göra något den är helt obeskrivlig! Och alla bilar som bara körde på 70 vägen och sket i oss, som inte visade någon alls respekt! Men lastbilen stannade iallafall... Och bad om ursäkt! Men vad hjälper det! Hjälper bara ett litet ursäkt om att nästan ha kört ihälj både en häst & en ryttare!

Veterinären kom så fort han hann! han kollade till henne och sa dom bästa orden jag hört på länge! Mitt hjärta slog ett extra slag när han formade orden med sina läppar! " Hon kommer att bli bra!" Jag blev helt överlycklig!
Hon fick smärstillande så att hon inte skulle ha så ont. Nu i 4 dagar ska hon få det sen efter 1 vecka ska hon rönkas och kollas igenom sen kiropraktor. Sen blir det en häst av henne hoppas jag! :)

Varför händer det alltid massor med konstiga saker med mig? Varför har jag en sån otur.



Mitt hjärta! <3

Vill bara bli frisk!

Heej! :)

Har varken haft tid eller ork för att blogga! Är jätteförkyld! I lördags var sista medicin dagen för bihåleinflammationen och den försvann så skönt! Hade bara det i nästan 4 månader :/ Och nu har jag fått den hemska förkylningen som alla verkar ha! Men hoppas jag blir frisk snart :)

Inget gym på ett tag! Men snart så :D

Jag har haft ponnyhästis i 3 dagar och varit i stallet hela dagarna! Så jag har inte hunnit göra mycket annat. Någon kväll efter stallet har jag & Kim varit iväg och kollat på lite lägenheter annars bara vilat! :)

Idag åker Nellie tillbaka till frida! Jag och mammi ska åka och lämna henne ikväll på Dåntorp!

'


Tack för den fina tiden vi hade tillsammans Nellie <3



RSS 2.0